Impresszum

A honlap fenntartója: Euromove Nemzetközi Költöztető kft.

Székhely 1116 Budapest Barázda utca 40.
Cégjegyzékszám 01-09-675191
Adószám 11759777-2-43
Telefon 06 30 860 0707, 06 1 382 0990
Telefax 06 1 204 3572
E-mail contact@movesmart.hu
Internet www.fapadoskoltoztetes.hu

 

Az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. Az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az Euromove Nemzetközi Költöztető kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. Az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. kifejezetten kizárja.

Az Euromove Nemzetközi Költöztető Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Euromove Nemzetközi Költöztető kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

2 From where to where?
3 Personal information
4 Confirmation